Firmaaftale hos din personlige tandlæge

Med en Level Six firmaaftale er der mange gode grunde til at give et Sm;-)

Udover at gøre dine tænder smukke og raske, får du 15% i rabat* på alle frie ydelser med en firmaaftale. Vi går op i, at alle skal føle sig trygge og velkomne på klinikken, og at alle får en god oplevelse.
Kom ind forbi vores klinikker – enten ved Nørreport Station eller ved Frederiksberg Centeret. Vi ser frem til at tage imod dig 😉

Velkommen i Klinikken
Level Six & Scandic

Hos os på klinikkerne er der ingen stress eller jag – bare afslappet og rolig stemning!
Vores team er som en stor familie, der nyder at hænge ud sammen og udnytte hinandens styrker. Når du kommer forbi til en behandling, sætter vi gerne din yndlingsserie eller film på, så du er underholdt mens vi sørger for at give dig dit smil tilbage.

Bare sig til, så sørger vi for dig.

FALKONER TANDLÆGERNE
FALKONER ALLÉ 36
2000 FREDERIKSBERG
+45 35 35 25 80
Besøg

NØRREPORT TANDLÆGERNE
NØRRE VOLDGADE 96
1358 KØBENHAVN K
+45 33 13 12 13
Besøg

Hans Alfred Beck Juel Jensen - Tandlæge

Giv din ven 15% rabat på deres næste behandling*

Tag din ven, partner eller ægtefælle med til tandlægen og få 15% rabat* på din næste behandling. Husk at meddele, at I har en firmaaftale eller er i familie med en, der har det.

*Rabatten kan bruges på alle frie ydelser såsom blegning, plastfyld, kroner og Invisalign.

Få rettet dine tænder med Invisalign skinner

Mens Invisalign-systemet gør sit arbejde helt diskret, kan dit liv forsætte, som det plejer. Kun Invisalign-skinner er skåret præcist til din tandkødslinje, så du kan bære dine skinner komfortabelt i de anbefalede 22 timer om dagen stort set uden afbrydelser – så selv når du ikke bevæger dig, gør dine tænder det.

Effektiv tandblegning

Bestil tid til skånsom og effektiv tandblegning.

Vi bruger Philips Zoom med præcise skinner, der er støbt ud fra din 3D-scanning. Du får et komplet sæt seler og blegemiddel til enkel og hurtig behandling derhjemme.

KAN MISFARVEDE TÆNDER BLIVE HVIDE IGEN? Svaret er ganske enkelt ja. Uanset om du har interne eller eksterne misfarvninger, kan du få lavet en tandblegning. På den måde kan du få et hvidt smil igen. Hus Falkoner Tandlægerne og Nørreport Tandlægerne kan du få foretaget en tandblegning, hvor du opnår et smukt og effektivt resultat, uden at skade tænderne.
Tandlæge Mads Krabbe, Implantat behandling og kirurgi hos Falkoner Tandlægerne og Nørreport Tandlægerne

Har du mistet dit smil?

Paradentose, caries eller en alvorlig ulykke, hvor du mister en, to eller flere tænder, kan normalt kun erstattes med et tandimplantat. Hvis dette er situationen, så kan vi hjælpe dig med at genoprette et stærkt og smukt smil.

Almindelig tandbehandling

Det er vigtigt at få renset dine tænder regelmæssigt, ellers opbygges plak og tandsten i munden. Hvis dette ikke fjernes, kan der opstå huller (caries) i dine tænder.

Smil altid - Hos Falkoner Tandlægerne og Nørreport Tandlægerne
SarahBro, Falkoner Tandlægerne og Nørreport Tandlægerne

Tandrensning

Det er nødvendigt at få foretaget en tandrensning for at opretholde en god mundhygiejne og sunde tænder. Formålet med en tandrensning er at fjerne bakterieansamlinger og at sygdomme og problemer.

Vi anbefaler, at du får renset dine tænder hvert halve år.

Ring mig op - vælg klinik, skriv navn og telefonnummer

Ring

Vælg den klinik, der passer dig bedst i hverdagen

Vi har to klinikker, en ved Frederiksberg Centret og en ved Nørreport Station. Vælg den klinik, der passer dig bedst at besøge på daglig basis.

Vi glæder os til at se dig.

FALKONER TANDLÆGERNE
FALKONER ALLÉ 36
2000 FREDERIKSBERG
+45 35 35 25 80
Besøg

NØRREPORT TANDLÆGERNE
NØRRE VOLDGADE 96
1358 KØBENHAVN K
+45 33 13 12 13
Besøg

Bestil tid nu

Formular - Firmaaftale
Jeg ønsker at bruge vores firmaaftale
Vælg ønskede klinik