Kom op på klinikken
for en tandblegning

Vi benytter Philips Zoom, som metode til din hjemmeblegning. Den foregår således:

 • På klinikken vil du få foretaget en 3D-scanning, der sendes videre til en tekniker, som producerer dine blegeskinner.
 • Et par uger senere kommer du tilbage til klinikken, hvor vi vil:
  – Foretage en farveprøve
  – Udlevere dine skinner og blegegel til blegning hjemme
  – Give dig en grundig instruktion i, hvordan du benytter gelen
 • Du kan vælge enten dag- eller natblegning alt efter, hvad der passer dig bedst.
 • Efter ca. 14 dages hjemmeblegning kommer du tilbage til en kontrol af blegningen hos os på klinikken.

*Bemærk:

Tandblegning er ikke tilladt for unge under 18 år. Førprisen for tandblegning er 4.441 kr. og inkluderer en 3D-scanning, blegeskinner fremstillet specifikt til dig til brug i hjemmet samt rådgivning og kontrol. Kampagnen med nedsat pris til 799 kr. kører i perioden f.o.m. den 6. maj t.o.m. den 2. juni 2024. Det er en meget effektiv blegning, men det kræver, at tænderne er rene og uden plak samt tandsten. Oftest anbefaler vi et tandeftersyn og en tandrensning til 403,62 kr. for at få den bedste effekt af blegningen. Ikke alle tænder kan blive helt hvide. Det afhænger af deres farvemæssige udgangspunkt. Vi forbeholder os retten til at afvise blegning, hvis vi klinisk vurderer tandsættet uegnet.

Kampagnen med nedsat pris til 799 kr. er forbeholdt ny patienter på klinikken. Hvis du allerede er patient på klinikken, er du mere end velkommen til at tage fat i os, så vi kan tage en snak om muligheden for at få en tandblegning til en fordelagtig pris.

KAN MISFARVEDE TÆNDER BLIVE HVIDE IGEN? Svaret er ganske enkelt ja. Uanset om du har interne eller eksterne misfarvninger, kan du få lavet en tandblegning. På den måde kan du få et hvidt smil igen. Hus Falkoner Tandlægerne og Nørreport Tandlægerne kan du få foretaget en tandblegning, hvor du opnår et smukt og effektivt resultat, uden at skade tænderne.

Spørgsmål & Svar om tandblegning

Ofte stillede spørgsmål omkring blegning af tænder og misfarvning samt gode råd

Hvor længe skal jeg have henholdsvis dag og nat blegning på?

 • Natblegning = 4-6 timer
 • Dagblegning = 2 x 30 min.

Må jeg så tage skinnerne ud om natten når tiden løber ud?

Det er bedst at bevare skinnerne på, for optimal effekt. De kan om nødvendigt tages ud, når tiden er gået.

Er det skadeligt at blege tænder?

Dårlig mundhygiejne er en af hovedårsagerne til misfarvede tænder, og det resulterer ofte også i tandproblemer af forskellig karakter.

Derudover kan drikkevarer også forårsage, at tænderne mister deres naturlige, hvide farve. Eksempler på drikkevarer der misfarver er: Kaffe, te, iste, sodavand og nogle juicetyper.

Hvor lang tid tager blegning af tænder?

En hjemmeblegning tager oftest 2-3 uger, hvor skinnen med blegemidlet sidder på tænderne i 1-2 timer om dagen eller hele natten. Man bør aldrig blege tænder hjemme uden først at have talt med en tandlæge.

Hvorfor får man gule tænder?

Dårlig mundhygiejne er en af hovedårsagerne til misfarvede tænder, og det resulterer ofte også i tandproblemer af forskellig karakter. Derudover kan drikkevarer også forårsage, at tænderne mister deres naturlige, hvide farve. Eksempler på drikkevarer der misfarver er: Kaffe, te, iste, sodavand og nogle juicetyper.

Sidder skinnerne tæt til tænderne eller løst, så de risikerer at falde ud om natten?

Skinnerne er produceret præcis til dit tandsæt, så de sidder helt tæt. De danner et vakuum, sidder godt fast – og kan ikke falde ud af sig selv.

Bleger man alle tænder eller bare dem, man ser?

Man bleger alle tænder undtagen de bagerste visdomstænder.

Er det sundt at have gule tænder?

Når det kommer til tænders udseende, er der en tydelig tendens: Mange mennesker forbinder automatisk hvide tænder med sunde og vedligeholdte tænder, mens gule tænder ofte bliver forbundet med det modsatte, nemlig dårlig tandpleje. Det er altid godt at holde en god mundhygiejne for at undgå misfarvninger og risiko for bla. plak, karies og paradentose.

Hvad må man spise, når man har fået bleget tænder?

Med Philips zoom må man ikke indtage farvestoffer de første tre timer efter endt blegning. Vi anbefaler dog, at man generelt i hele blegeperioden er forsigtig med farvestoffer og forsøger at holde det til et minimum. Men de første 3 timer efter endt blegning er helt no-go.

Hvor tit kan man blege tænder?

Tandblegning er ikke permanent, og du kan derfor få behov for at blege tænderne igen. Men blegningen fjerner en ganske lille smule af tandens emalje ved hver behandling. Derfor skal du helst vente et par år med at gentage behandlingen.

Få dit smil tilbage - Vi ringer dig op

Bestil tid (Haloween)

Vælg den klinik, der passer dig bedst i hverdagen

Vi har tre klinikker, en ved Frederiksberg Centret og en ved Nørreport Station og en i Albertslund. Vælg den klinik, der passer dig bedst at besøge på daglig basis. Bemærk dog at blegetilbudet kun gælder for bestilling hos Nørreport Tandlægerne i nævnte tidsrum.

Vi glæder os til at se dig.

FALKONER TANDLÆGERNE
FALKONER ALLÉ 36
2000 FREDERIKSBERG
+45 35 35 25 80
Besøg

NØRREPORT TANDLÆGERNE
NØRRE VOLDGADE 96
1358 KØBENHAVN K
+45 33 13 12 13
Besøg

TANDLÆGERNE KANALENS KVARTER
KANALENS KVARTER 168
2620 ALBERTSLUND
+45 43 64 89 80
Besøg

Bestil tid nu

Bestil tid (Invisalign)
Vælg klinik
Bestil tid (Tandblegning 799,-)

Få dit tilbud

Få dit tilbud på tandblegning til 799,- (Førpris 4.441,-) ved at udfylde nedenstående oplysninger.

Ja tak, jeg ønsker en tandblegning til 799,- kr