HALLOWEEN SPECIAL

Skræmmende godt tilbud:
Få en gratis 3D-scanning

Benyt dig af vores halloween-tilbud og bestil tid til en avanceret 3D-scanning af dine tænder. Brug scanningen som udgangspunkt for en eventuel tandregulering eller en tandblegning. Til halloween har vi rabat på begge dele. 15% på regulering og 10% på blegning – bestil nu 🙂

Halloween-rabat på tandregulering med Invisalign

Har du smag for flere fantastiske tilbud? Så giver vi 15% rabat på de præcist tilpassede skinner til din tandregulering. Du skal blot bestille tid på halloween-mandag den 31. oktober (Inden midnat naturligvis).

Invisalign er vores mest benyttede teknik til tandregulering. Gennemsigtige skinner gør behandlingen næsten usynlig. Til gengæld er resultatet meget synligt. Med udgangspunktet i din 3D-scanning kan vi stort set altid rette dine tænder fuldstændig op med Invisalign.

Få 10% rabat på tandblegning

Ikke kun vampyrer foretrækker hvide tænder. Bestil tid til en skånsom og effektiv tandblegning på Halloween-mandag. Så giver vi 10% på behandlingen.

Vi benytter Philips Zoom med præcise skinner, der er støbt på baggrund af din 3D-scanning. Du får et helt sæt af skinner og blegemiddel med til enkel og hurtig behandling derhjemme.

Et tilbud med bid i

Hvis du ikke er klar til at gå igang med en tandretning lige nu men har gået med tanken om at få foretaget det engang i fremtiden, så lad os tage en snak så du kan lære klinikken og os at kende.

Ring til os 🙂

Tandlægeskræk? Ikke her!

Selv når det er Halloween, kan du føle dig helt tryg hos os. Vi er altid opmærksomme på tandlægeskræk og sørger for, at alt foregår i dit tempo og efter dine ønsker.

Vi er førende i Danmark indenfor Invisalign behandling

Dr. Hans Alfred Juel Længe leve teknologien

Jeg er ekstrem glad for at jeg begyndte med Invisalign

Skuespiller Isabel Schwartzbach Se mere om isabel

Ser med her, hvordan 
mit forløb har været fra skæve til lige tænder

Klinikassistent Sara Pallesgaard Se alle steps

Få dit smil tilbage - Bliv ringet op

Bestil tid (Haloween)

Vælg den klinik
som passer dig bedst

Vi har to klinikker, en ved Frederiksberg Centeret og en ved Nørreport Station. Vælg den klinik, som passer dig bedst at besøge i dagligdagen. Vi glæder os til at se dig.

FALKONER TANDLÆGERNE
FALKONER ALLÉ 36
2000 FREDERIKSBERG
+45 35 35 25 80
Besøg

NØRREPORT TANDLÆGERNE
NØRRE VOLDGADE 96
1358 KØBENHAVN K
+45 33 13 12 13
Besøg

Bestil tid.

Formular - Alchemist
I want a great experince
Choose Clinic